Biografi - Markus Rundlöf
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Biografi

Markus Rundlöf
Grafisk design
Layout

Grafisk design, layout och produktion gör jag i Adobe creative-sviten. Jag har enkelt att anpassa mig efter kundens önskemål och vet vikten vid att välja rätt typsnitt och färg för olika typer av verksamheter. Det som passar för en bilverkstad passar oftast inte en frisör.

Webbproduktion
Webbutveckling

Webbproduktion gör jag främst i WordPress CMS. Även e-handel med olika betal- och fraktlösningar efter kundens önskemål. Jag sätter användaren i fokus och bygger innehåll som är anpassat för att läsas på webben. Alla mina webbproduktioner är responsiva, vilket innebär att de är anpassade för alla typer av skärmar, från desktop till mobila enheter.

Onlinemarknadsföring
Sökmotoroptimering

En viktig del i sin närvaro på webben är onlinemarknadsföring. Att jobba med sökmotoroptimering är en viktig del och får dig att synas i Googles sökresultat. Jag analyserar och tar fram sökord som är bra för mina kunder att synas på, sedan optimerar jag webbplatsen så att de syns topp10 på de valda söktermerna.

1125

Druckna kaffekoppar

253

Träningspass på lunchen

72

Nöjda kunder

6

Gitarrer/basar

team_image
Designer

Markus Rundlöf

Grafisk design, webbdesign, layout, logotyp, trycksaksproduktion m.m.

team_image
Webbutvecklare

Markus Rundlöf

Responsiv webbutveckling, wordpress, e-handel m.m.

team_image
Sökmotoroptimerare

Markus Rundlöf

SEO (sökmotoroptimering), sökordsanalys, Google Analytics, Search console m.m.

team_image
Projektledare

Markus Rundlöf

Projektledning, styrning av projekt, kundkontakt, planering m.m.

Lite om mig

Som person är jag glad, utåtriktad och har ett gott sinne för humor. Jag har ett stort intresse för modern teknik och musik. Under min professionella karriär har jag hittills arbetat på:

Tryckeri där jag jobbat med allt från original/design till utskjutning och trycksaksproduktion.

Onlinemarknadsföringsbyrå där jag arbetat med sökmotoranpassade responsiva webbplatser, sökordsanalys, sökmotoroptimering, Google Analytics och Search console samt kundkontakt.

Webbyrå där jag arbetat med responsiv webbutveckling, e-handel, sökmotoroptimering samt projektledning där jag styrt projekt hela vägen från initiala möten med kund, till färdig sjösatt webbtjänst.

Webbdesign, grafisk design, branding0

Webbutveckling, e-handel0

Onlinemarknadsföring, sökmotoroptimering0